«Εξέλιξη για τον Μπότο η θέση στον ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να μπω εμπόδιο»

«Εξέλιξη για τον Μπότο η θέση στον ΠΑΟΚ, δεν γινόταν να μπω εμπόδιο»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, μίλησε για τη συμφωνία του Ζοζέ Μπότο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζοζέ Μπότο θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πιάσει δουλειά στον ΠΑΟΚ, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο του βορρά και τη Σαχτάρ ολοκληρώθηκε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, μίλησε για τον… γάμο των «ασπρόμαυρων» με τον Μπότο και τόνισε ότι δεν γινόταν να σταθεί εμπόδιο, καθώς οι Θεσσαλονικείς πλήρωσαν τη ρήτρα των 500.000 ευρώ για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στον ΠΑΟΚ του προτάθηκε η θέση του αθλητικού διευθυντή. Είναι μια εξέλιξη για τον ίδιο. Θα επιβλέπει πλήρως τη μεταγραφική πολιτική και τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Ήταν κάτι που ονειρευόταν. Το σκέφτηκε και το αποφάσισε. Είναι ένα βήμα μπροστά για εκείνον, όσον αφορά τις ευθύνες που θα έχει στην ομάδα.

Ήμουν κατά της μετακίνησης του, αλλά η επιθυμία του Μπότο ήταν μεγάλη, ενώ υπήρχε και η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα μεγάλο ποσό και ήταν αδύνατο για μένα να μπω εμπόδιο. Θέλω απλώς να του ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Περάσαμε ωραία χρόνια. Αγωνίζονται στην ομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τη συμβολή του. Ο μοναδικός που έφυγε δανεικός στη Σιόν ήταν ο Σιπριάνο, τον οποίο πήραμε ελεύθερο. Και αυτός όμως είναι μια εξαιρετική μονάδα για την ελβετική ομάδα. Έγινε καλή δουλειά, αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν όρια στην τελειότητα και υπάρχουν πάντα όρια για εξέλιξη.

Ξεκινήσαμε τη διαδικασία για νέο αρχισκάουτερ. Σε δύο με τρεις εβδομάδες θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι, αλλά δε θα μπούμε σε διαδικασία ονοματολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ