Στην Αγγλία πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού – Ποσοστό οι Ερυθρόλευκοι (Vids)

Στην Αγγλία πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού – Ποσοστό οι Ερυθρόλευκοι (Vids)

Ποιός πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία;

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει πριν μερικά χρόνια τον Ούρος Τζούρτζεβιτς από την Παρτιζάν, όμως ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Οι ερυθρόλευκοι τον παραχώρησαν δανεικό στη Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου πήρε παιχνίδια και βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό, με την ισπανική ομάδα να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή.

Πλέον στη Χιχόν είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, ενώ αρκετές ομάδες από την Αγγλία τον έχουν βάλει στο «μάτι» και προσπαθούν να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο. Ο 27χρονος φορ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στη Segunda έχοντας 18 εμφανίσεις και 7 τέρματα και ομάδες από την Championship της Αγγλίας, αλλά και την τρίτη κατηγορία στο Νησί «ερίζουν» για να τον κάνουν δικό τους.

Συγκεκριμένα, ο Τζούρτζεβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπάρνσλεϊ, Ίπσουιτς, Μίλγουολ, Ρόδεραμ αλλά και Σέφιλντ Γουένσντεϊ που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, με μερικές εξ αυτών να έχουν κάνει ήδη κρούση τόσο στην ισπανική ομάδα αλλά και στον παίκτη, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μάλιστα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς σε κάποια εξ αυτών θα πάρει χρήματα, ανάλογα πόσο θα στοιχίσει ο Μαυροβούνιος, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Η Χιχόν θέλει περίπου 4-5 εκατ. ευρώ, ενώ με τη φανέλα της ο Τζούρτζεβιτς έχει σκοράρει 47 φορές σε 136 παιχνίδια. Στον Ολυμπιακό από την άλλη που έμεινε μια σεζόν ουσιαστικά έχει παίξει 30 φορές και έχει πετύχει 7 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ