Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Ντάνι Ντα Κόστα (vid)

Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Ντάνι Ντα Κόστα (vid)

Προτάθηκε και εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους» ο δεξιός οπισθοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών, με τον ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για την ενίσχυσή του. Η έλευση του Μπότο στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο αλλάζει τα δεδομένα, με τους ανθρώπους της ομάδας να σκανάρουν την αγορά.

Το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων, είναι του Ντάνι Ντα Κόστα. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο δεξιός μπακ από την Γερμανία προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, με την περίπτωσή του να συγκεντρώνει θετικές εντυπώσεις.

Τα τελευταία χρόνια, ο 28χρονος αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Με τους «Αετούς» της Φρανκφούρης, έχει καταγράψει 125 συμμετοχές, σημειώνοντας 9 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 20 ασίστ.

Φέτος, έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευκολία και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι άνθρωποι της ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωσή του και το ενδεχόμενο απόκτησή του, καθώς υπάρχει τεράστιο θέμα στην δεξιά αμυντική πτέρυγα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός από την Άιντραχτ, ο Ντα Κόστα έχει περάσει και από τις Ίγκολσταντ, Μάιντς και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Δείτε βίντεο με τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ