Πώς η τουρκική λίρα επηρεάζει την μετακίνηση του Ίνγκασον στην Τραμπζονσπόρ

Πώς η τουρκική λίρα επηρεάζει την μετακίνηση του Ίνγκασον στην Τραμπζονσπόρ

Οπως φαίνεται, η ομάδα της Τραπεζούντας, δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του στόπερ του ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Ίγκι Ίνγκασον.

Η ομάδα της Τραπεζούντας φέρεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον στόπερ του ΠΑΟΚ, αλλά η συνεχόμενη υποτίμηση της τουρκικής λίρας, αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπουράκ Τσουμπουχτσού μίλησε στο Metropolis, υποστηρίζοντας πως η Τραμπζονσπόρ ψάχνει για φθηνότερες λύσεις από αυτήν του Ισλανδού αμυντικού, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

«Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον που προέρχεται από την προηγούμενη χρονιά για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και τότε η ομάδα έκανε άλλη μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, αλλά ένας τραυματισμός βάζει εκ νέου στο παιχνίδι τον Ίνγκασον του ΠΑΟΚ.

Θα μπορούσε ο επόμενος αμυντικός που θα έρθει στην ομάδα να είναι ο Ισλανδός, απλά με τη συνεχή υποτίμηση της Τουρκικής λίρας το κόστος είναι μεγάλο για την ομάδα και μετά τον τραυματισμό του Έντγκαρ Ιέ , ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας σε φθηνή αφορά», ανέφερε ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ