Χαμηλώνει το θέμα Μπαρμπόσα η ΑΕΚ – «Κανένα ταξίδι στο εξωτερικό»

Χαμηλώνει το θέμα Μπαρμπόσα η ΑΕΚ – «Κανένα ταξίδι στο εξωτερικό»

Ξεκάθαροι οι «κιτρινόμαυροι», αναφορικά με την υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ.

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών, με τα πρώτα σενάρια να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής, με το όνομα του Ντανίλο Μπαρμπόσα να βρίσκεται στο μπλοκάκι των «κιτρινόμαυρων».

Ο Βραζιλιάνος χαφ αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, με την Ένωση ωστόσο, να ξεκαθαρίζει, πως δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό για τον Μπαρμπόσα ή για όποιον άλλο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, επειδή έγιναν συγκρίσεις με την υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ, από πλευράς Δικεφάλου, τονίζεται πως ήταν τότε μια πολύ προχωρημένη περίπτωση διαπραγμάτευσης, που είχε πάει… να στραβώσει και γι΄αυτό τον λόγο είχαν φύγει εσπευσμένα για τη Γερμανία οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ.

Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο χαμηλώνουν το θέμα με τον 25χρονο χαφ της Νις, υπογραμμίζοντας πως αυτή τη στιγμή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, τέτοια περίπτωση προχωρημένης επαφής δεν υπάρχει.

Εκτός από τον Μπαρμπόσα, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που εξετάζονται από τους ανθρώπους της Ένωσης, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό.

Επί της ουσίας, δεν υπάρχει καμία προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση για τον Δικέφαλο, ούτε η οποιοδήποτε τελική διαπραγμάτευση με ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ