Το πρώτο «ασπρόμαυρο» 24ωρο του Μπότο

Το πρώτο «ασπρόμαυρο» 24ωρο του Μπότο

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έπιασε δουλειά με το... καλημέρα.

Ο Ζοσέ Μπότο είναι κι επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κλείνει ένα πολύ σημαντικό κενό – έστω και με καθυστέρηση- στο οργανόγραμμά του. Ο 55χρονος Πορτογάλος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (28/12) και είχε ένα γεμάτο 24ωρο όπου πήρε μία δυνατή γεύση από τη νέα του ομάδα.

Αφού άφησε τα πράγματά του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», το ίδιο βράδυ ο Μπότο βρέθηκε στην Τούμπα όπου ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους της ομάδας αφού εκτός από τον Κυριάκο Κυριάκο είχε τη δυνατότητα να μιλήσει και με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Ο Μπότο ξεναγήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β’ με την Καβάλα, το οποίο εν τέλει αναβλήθηκε. Εκεί ο Μπότο είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Πάμπλο Γκαρσία και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και το απόγευμα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της πρώτης ομάδας η οποία επέστρεψε από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εκεί συναντήθηκε φυσικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα, αλλά και με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Πορτογάλος φάνηκε έτοιμος για δουλειά στο δύσκολο και απαιτητικό πόστο που έχει αναλάβει, με τον χρόνο πάντως να μην είναι σύμμαχός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ