Παίκτη από τη Ρόμα προσπαθεί να κλείσει ο ΠΑΟΚ (vids)

Παίκτη από τη Ρόμα προσπαθεί να κλείσει ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 30χρονου Ιταλού μπακ.

Η μεταγραφική περιόδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν αισθητά την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βγει στην αγορά, ώστε να ενισχύσουν το σύνολο του Λουσέσκου σε θέσεις που «πονάει»… όπως αυτή του δεξιού μπακ. Για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έχουν στρέψει το βλέμμα τους  στον δεξιό μπακ της Ρόμα Ντάβιντε Σαντόν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του 2022 και από μεθαύριο έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Ωστόσο οι ασπρόμαυροι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την απόκτηση του Ιταλού μπακ, μιας και η Γαλατασαράι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

«Κάτι κινείται και στο μέτωπο του Σαντόν: Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον 30χρονο αμυντικό, που μετά από έξι μήνες εκτός αποστολής, φαίνεται ότι πείστηκε να αλλάξει ομάδα. Σε περίπτωση προσφορών προς τον ποδοσφαιριστή, η Ρόμα θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διευκολύνει την αποχώρησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα για τον 30χρονο αμυντικό.

Την φετινή σεζόν δεν έχει ακόμη καταφέρει να καταγράψει ούτε μια συμμετοχή, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ