Η πληρωμένη απάντηση του Τσιάρτα στην Original 5 μήνες μετά

Η πληρωμένη απάντηση του Τσιάρτα στην Original 5 μήνες μετά

Νέο... επεισόδιο στην πολυτάραχη σχέση των δυο πλευρών.

Είναι γνωστό πως Βασίλης Τσιάρτας και Original 21 βρίσκονται στα… μαχαίρια εδώ και πολύ καιρό. Λόγω και των διάφορων τοποθετήσεων του παλαίμαχου άσου στα social media.

Άλλωστε, η Original ήταν αυτή που έβαλε… φρένο στην επιστροφή του Τσιάρτα στους «κιτρινόμαυρους», αποτρέποντας την πρόσληψη του 49χρονου στον πάγκο της Β’ ομάδας. Με μια σκληρή ανακοίνωση, οι οπαδοί της ΑΕΚ εξέφρασαν την αντίθεσή τους, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει πίσω.

Λίγους μήνες μετά, φαίνεται πως ήρθε η… πληρωμένη απάντηση του παλαίμαχου παίκτη στη μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών του Δικεφάλου.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε αρνητικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Original 21, σχετικά με το 10% πληρότητας στα γήπεδα.

«Πόσο υποκριτικό να κόπτονται κάποιοι για τους κατόχους καρτών διαρκείας στα γήπεδα, όταν οι ίδιοι με τα επεισόδια που κάνουν τους στερούν να δουν την ομάδα τους με τις τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών για 4-5 αγωνιστικές; Κάπου ώπα, μη δουλευόμαστε κ μεταξύ μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Βασίλης Τσιάρτας και μένει να φανεί αν θα έχουμε και άλλο… επεισόδιο στην κόντρα των δυο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ