Μέσος από τη Σερβία για τον ΠΑΟΚ – «Μάχη» με ΤΣΣΚΑ και Παρτιζάν

Μέσος από τη Σερβία για τον ΠΑΟΚ – «Μάχη» με ΤΣΣΚΑ και Παρτιζάν

Μάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Παρτιζάν για τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς, φέρεται να δίνει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα Μέσα της Σερβίας.

Ο Γενάρης μπήκε και τα μεταγραφικά δημοσιεύματα ξεκινάνε να παίρνουν… φωτιά με το «καλημέρα» του νέου έτους. Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ συνδέθηκε ήδη με ένα όνομα από τη Σερβία.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στα «ραντάρ» του τον Νεμάνια Γκλάβτσιτς της Σλάβεν Μπελούπο. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Γκορμπάρκο Παρτιζάνοβιτς, μπλέκει τον ΠΑΟΚ σε μία τριπλή «μάχη» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Παρτιζάν, από την οποία έχει ξεκινήσει και τα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ο 24χρονος χαφ διανύει μία πολύ καλή σεζόν με 17 συμμετοχές και 3 ασίστ και έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων, με τους Σέρβους να βάζουν στο κόλπο και τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα, σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γκλάβτσιτς είχε παραδεχτεί πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη Σερβία μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γκλάβτσιτς από το ξεκίνημα της καριέρας του. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που του είχαν «κολλήσει» το παρατσούκλι του «Σέρβου Μέσι», για το οποίο έχει αποκαλύψει ο ίδιος ότι έχει να κάνει με το «φαρμακερό» αριστερό του πόδι.

Ο 24χρονος πραγματοποίησε μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Παρτιζάν, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε και ως δανεικός στην Τελεοπτίκ.

Το καλοκαίρι του 2016 έγινε ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Σουμποτιτσα, με την οποία έβγαλε τις αρετές για τις οποίες μιλούσαν οι Σέρβοι από το ξεκίνημα. Στα τρία του χρόνια εκεί, ο Σέρβος μέσος είχε 92 συμμετοχές με 2 γκολ, κάτι που του έδωσε και τη μεταγραφή του στη Σλάβεν Μπελούπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ