Δύο κρούσματα στον ΟΦΗ, «πετάει» κανονικά για την Τρίπολη

Δύο κρούσματα στον ΟΦΗ, «πετάει» κανονικά για την Τρίπολη

Δύο παίκτες του ΟΦΗ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ωστόσο η ομάδα θα ταξιδέψει κανονικά για την Τρίπολη όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Κρητικούς να υποβάλλονται στα απαραίτητα pcr test όπως προστάζει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

Μετά τα τεστ διαπιστώθηκε πως υπήρχαν δύο νέα κρούσματα του ιού που αφορούν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι αμέσως και θα μπουν σε καραντίνα για να προστατευθούν οι υπόλοιποι.

Ωστόσο, το παιχνίδι με τους Αρκάδες θα γίνει κανονικά καθώς θα υπήρχε κίνδυνος αναβολής σε περίπτωση που είχαν βρεθεί επτά νέα κρούσματα, κάτι το οποίο και δεν συνέβη. Συνεπώς η αποστολή θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Νιόπλια αύριο Δευτέρα (3/1) και η ομάδα θα πετάξει για την Τρίπολη.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του μόνο έναν τερματοφύλακα, τον Μπόι Βάτερμαν, καθώς ο Ντέιβις Επασί βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα για να βοηθήσει την εθνική του ομάδα, ο Δημήτρης Σωτηρίου είναι τραυματίας, ενώ ο Βασίλης Σηφάκης ταλαιπωρείται από ίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ