Ολυμπιακός : Ξανά για Μπεν Αρφά, λένε οι Γάλλοι

Ολυμπιακός : Ξανά για Μπεν Αρφά, λένε οι Γάλλοι

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται και πάλι με την περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα του, καθώς ο Ουνάι Έμερι του έχει δώσει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του […]

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται και πάλι με την περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα του, καθώς ο Ουνάι Έμερι του έχει δώσει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Foot-Sur7.fr, οι ερυθρόλευκοι και ομάδες από το MLS φαίνεται πως κοιτάζουν την περίπτωσή του. Μάλιστα, αναφέρεται πως απομένει να φανεί το αν θα αποφασίσει ο παίκτης να επιστρέψει στη Λιόν.

Να σημειωθεί τέλος, ότι ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον Γάλλο εξτρέμ και μένει να δούμε αν η περίπτωσή του θα παραμείνει στο προσκήνιο των Πειραιωτών ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ