Το προπονητικό ραντεβού της νέας σεζόν!

Το προπονητικό ραντεβού της νέας σεζόν!

Στη φετινή Super League της αβεβαιότητας και στην οποία δεν έχει κριθεί... σχεδόν τίποτα, αρκετοί είναι οι προπονητές που ήδη κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν.

Οι προπονητές, λέει, στην Ελλάδα αλλάζουν με τις… παρελάσεις. Πέρασε και αυτή της 25ης Μαρτίου, αλλά το θέμα είναι πόσοι έχουν ανανεώσει για εκείνη της 28ης Οκτωβρίου…

Από τώρα; Ναι, από τώρα. Διότι στη φετινή Super League, που έχει διακοπεί, στη φετινή Super League της αβεβαιότητας και στην οποία δεν έχει κριθεί… σχεδόν τίποτα, ούτε πρωτάθλημα ούτε 5άδα ούτε υποβιβασμός, είναι αρκετοί οι προπονητές που ήδη κάνουν σχέδια για τη νέα σεζόν.

Για την ακρίβεια από τώρα έχουν ανανεώσει οι τρεις. Με τη βούλα, με τη σφραγίδα, με επίσημη ανακοίνωση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης στον Αστέρα Τρίπολης.

Τρεις δεν είναι πολλοί. Τρεις + εφτά = δέκα, όμως, είναι πολλοί. Ποιοι είναι οι εφτά; Εκείνοι που μοιάζει αρκετά πιθανό να συνεχίσουν στον πάγκο της ομάδας τους και τη νέα σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό, παρά τα προβλήματα. Ο Μίλαν Ράσταβας στην Ξάνθη, ο Τραϊανός Δέλλας στον Παναιτωλικό, ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Πανιώνιο, ο Γιάννης Πετράκης (αλίμονο) στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ζοζέ Ανιγκό στον Λεβαδειακό.

Οι αβέβαιοι είναι έξι. Συνολικά, δηλαδή, πολύ λιγότεροι. Για κάποιους θα κριθεί ανάλογα με το τέλος της σεζόν. Για κάποιους άλλους, μάλλον έχει ήδη κριθεί. Ποιοι είναι; Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει. Ο Σωτήρης Αντωνίου στην ΑΕΛ, ο οποίος πόσο διάστημα μπορεί να ελπίζει ότι θα συνεχίσει στην ομάδα του Αλέξη Κούγια;

Οι Γιώργος Παράσχος (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Ματζουράκης (Κέρκυρα), Μπάμπης Τεννές (Λαμία) βράζουν στο ζουμί της παραμονής, ενώ για τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τον Πλατανιά αβέβαια είναι τα πάντα.

Αναλυτικά: 

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ:
Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)
Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος)
Σάββας Παντελίδης (Αστέρας Τρίπολης)

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ:
Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)
Μαρίνος Ουζουνίδης (Παναθηναϊκός)
Μίλαν Ράσταβατς (Ξάνθη)
Τραϊανός Δέλλας (Παναιτωλικός)
Μιχάλης Γρηγορίου (Πανιώνιος)
Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα)
Ζοζέ Ανιγκό (Λεβαδειακός)

ΟΙ ΑΒΕΒΑΙΟΙ:
Όσκαρ Γκαρθία (Ολυμπιακός)
Σωτήρης Αντωνίου (ΑΕΛ)
Γιώργος Παράσχος (Απόλλων Σμύρνης)
Γιάννης Ματζουράκης (Κέρκυρα)
Μπάμπης Τεννές (Λαμία)
Γιάννης Χατζηνικολάου (Πλατανιάς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ