ΑΕΚ – Με αλλαγές και βασικό Στάνκοβιτς κόντρα στη Λαμία

ΑΕΚ – Με αλλαγές και βασικό Στάνκοβιτς κόντρα στη Λαμία

Με αλλαγές στο βασικό της σχήμα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία στο ματς της Τετάρτης (5/1).

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο ματς της σεζόν, το οποίο θα είναι κόντρα στη Λαμία την Τετάρτη (5/1, 17:15) για την 16η αγωνιστική της Superleague, έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έδειξε πως προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ προσαρμόζεται θέλοντας και μη στα δεδομένα της πανδημίας με τις απουσίες που αυτή έχει φέρει.

Αρχικά, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον καθαρισμό στο γόνατο του, αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα, στις χθεσινές δοκιμές χρησιμοποιήθηκε ο Μήτογλου αντί του τιμωρημένου Βράνιες ως παρτενέρ του Τζαβέλλα στα στόπερ, ενώ ο Μοχαμάντι ήταν αριστερό και ο Σβάρνας δεξί μπακ.

Στο κέντρο χρησιμοποιήθηκαν οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ανσαριφάρντ διότι ο δεν ήταν παρών σε κάποιες προπονήσεις. Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, δοκιμάστηκαν οι Άμραμπατ και Τάνκοβιτς, αλλά μετέπειτα ο Μαροκινός αντικαταστάθηκε από τον Λιβάι Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ