Αποκαλύψεις για Ονιεκούρου – Μίλησε με τη Γαλατασαράι, ετοιμάζει πρόταση

Αποκαλύψεις για Ονιεκούρου – Μίλησε με τη Γαλατασαράι, ετοιμάζει πρόταση

Η τουρκική εφημερίδα «AKSAM» αποκαλύπτει επαφές του Ονιεκούρου με τη Γαλατασαράι, για να γυρίσει στην Τουρκία, αλλά και έτοιμη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Θα μείνει ο Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό έως το τέλος της χρονιάς; Αυτή η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί με βεβαιότητα, εάν δεν τελειώσουν οι χειμερινές μεταγραφές. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Ερυθρόλευκους, αναφορικά με το μέλλον του 24χρονου εξτρέμ. Με τη Γαλατασαράι να είναι εκείνη που δείχνει έτοιμη να εμπλακεί σε επίσημες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «AKSAM» παρουσιάζει ως ειλημμένη την απόφαση του Φατίχ Τερίμ και της διοίκησης της Γαλατά, να προχωρήσουν σε πρόταση δανεισμού του Ονιεκούρου. Μάλιστα, εκείνο που επισημαίνεται στο ρεπορτάζ των Τούρκων είναι ότι στις πρώτες επαφές που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις για τον Νιγηριανό εξτρέμ, που μόλις αυτές τις ημέρες ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας, που θα συμμετάσχει στο Κόπα Αφρικα.

Εκείνο που σημειώνεται ως δεδομένο από την τουρκική εφημερίδα είναι ότι η Γαλατασαράι θα κινηθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες για την απόκτηση του Ονιεκούρου, καθώς πήρε το ΟΚ από τον ίδιο τον παίκτη. Ο οποίος εμφανίζεται να είπε στους διοικούντες την «Τσιμπόμ» ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια (σ.σ. 22 γκολ, 12 ασίστ σε 71 παιχνίδια).

Η Γαλατασαράι σε πρώτη φάση φέρεται να θέλει ως δανεικό τον Ονιεκούρου. Τον… αγαπημένο της τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει αγωνιστεί τρεις φορές ως δανεικός στην ομάδα της Πόλης. Μάλιστα, όπως σημειώνει η «AKSAM» στο ρεπορτάζ της, αυτοί οι δανεισμοί κόστισαν στη Γαλατά 2.200.000 €, χωρίς σε αυτά τα χρήματα να υπολογίζεται το ποσό των απολαβών του παίκτη, που επίσης καλύπτονταν από τον τουρκικό σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή μετακίνηση του Ονιεκούρου είναι κυρίως σε υποθετικό επίπεδο. Η Γαλατασαράι δεν έχει κάνει επίσημη κίνηση ακόμη και εάν αυτό δεν συμβεί, τίποτε δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. Αλλά εάν όντως θέλει τον Ονιεκούρου και κάνει μια καλή πρόταση, όλα είναι ανοιχτά.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ AKSAM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ