Ερχεται στην Ελλάδα 21χρονος διεθνής εξτρέμ – Σε ποια ομάδα υπογράφει (Vids)

Ερχεται στην Ελλάδα 21χρονος διεθνής εξτρέμ – Σε ποια ομάδα υπογράφει (Vids)

Έτοιμος να υπογράψει σε ελληνική ομάδα είναι ο 21χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα, Λουίς Πάλμα, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της πατρίδας του.

Πολύ κοντά σε μία ελληνική ομάδα της Super League βρίσκεται ο 21χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα, Λουίς Πάλμα.

Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει ένα Μέσο της πατρίδας του, αλλά και ο ίδιος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «centroamerica», ο Πάλμα θα ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα της Super League, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στον σύλλογο.

Ο ίδιος μίλησε και αποκάλυψε για τις εξελίξεις. «Περιμένω να ολοκληρώσω αυτήν την εβδομάδα τη μεταγραφή μου. Έχω πίστη και εφόσον όλα πάνε καλά, θα δώσω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μου. Πρόκειται για μια ομάδα της πρώτης κατηγρίας της Ελλάδας. Μου άρεσαν όσα άκουσα. Ελπίζω να τελείωσε σύντομα η υπόθεση», ανέφερε ο 21χρονος.

Ο Πάλμα αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Βίντα, έχοντας σε 17 συμμετοχές, έξι γκολ και μία ασίστ, καθώς εντυπωσίασε σε μεγάλο βαθμό με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, ενώ ήταν και μέλος της αποστολής της Ονδούρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου είχε τρεις συμμετοχές.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεδομένη στιγμή τον Πάλμα εξετάζουν δύο ομάδες της χώρας μας, καθώς τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Απόλλωνας Σμύρνης τον έχουν στα «ραντάρ» τους.

Δείτε μερικά από τα highlights του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ