Ο ΠΑΟΚ όλο… επενδύει και όλο μιλάει για πωλήσεις – Τα νεότερα με Ίνγκασον και Τσόλακ – Τι λένε σε Τουρκία και Σουηδία

Ο ΠΑΟΚ όλο… επενδύει και όλο μιλάει για πωλήσεις – Τα νεότερα με Ίνγκασον και Τσόλακ – Τι λένε σε Τουρκία και Σουηδία

Την ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ενίσχυση του ρόστερ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, τα δημοσιεύματα από Τουρκία και Σουηδία βλέπουν το μέλλον των Ίνγκι Ίνγκασον και Αντόνιο Τσόλακ εκτός Τούμπας...

Το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχει κάνει εκκίνηση εδώ και λίγες ημέρες, με τις ομάδες αυτή την περίοδο να δουλεύουν στα «κόκκινα» προκειμένου να «κλείσουν» τρύπες, αλλά και να ενισχυθούν ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Έτσι συμβαίνει και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και ειδικά μετά τον ερχομό του Ζοζέ Μπότο αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι μια αρκετά μεγάλη αισιοδοξία όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν λόγο για άμεση ενίσχυση του ρόστερ.  Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής και οι συνεργάτες του, δηλώνουν έτοιμοι  να εξοπλίσουν με όλα τα κατάλληλα «όπλα» τον Δικέφαλο εν όψει του υπόλοιπου της σεζόν.

Όμως όσα διαδραματίζονται στους «ασπρόμαυρους» δεν είναι σε καμία περίπτωση προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέρα με την μέρα τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες να έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» παίκτες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου πληθαίνουν, με τους Θεσσαλονικείς να καλούνται το επόμενο διάστημα να διαχειριστούν δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βλέπουν το μέλλον τους εκτός… Τούμπας.

Η Τραμπζονσπόρ παραμένει «ζεστή» για Ίνγκασον

Τον αντικαταστάτη του Έντγκαρ Ιέ βλέπουν στο πρόσωπο του Ίνγκι Ίνγκασον οι άνθρωποι της Τραμπζονσπορ. Καθημερινά τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο πυκνώνουν, προχωρώντας τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και σε ανάλυση των οικονομικών δεδομένων της υπόθεσης δεδομένου πως το όνομά του παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ομάδα της Τραπεζούντας.

Η πρωτοπόρος του Τουρκικού πρωταθλήματος έχει βάλει στο στόχαστρο τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτή την κατάσταση οι Τούρκοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν με τα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα να κάνουν λόγο πως ήδη οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ έχουν ανοίξει κύκλο επαφών με την πλευρά του Ισλανδού.

Μάλμε καλεί… Τσόλακ

Ωστόσο η περίπτωση του Ισλανδού δεν είναι το μοναδικό ανοικτό μέτωπο αυτήν την ώρα για την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη, καθώς στο κάδρο υπάρχει και το όνομα του Αντόνιο Τσόλακ.

Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός επέστρεψε  στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά και την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μάλμε, στις 31 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο το μέλλον του στην Τόυμπα δεν είναι καθόλου βέβαιο με τα δημοσιεύματα από την Σουηδία να είναι άκρως αποκαλυπτικά. Όπως αναφέρουν στην χώρας της Σκανδιναβίας η επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάλμε, βλέποντας πως το διάστημα που παρέμεινε στον σύλλογο λειτούργησε εξαιρετικά για αυτόν.

Επίσης και οι ιθύνοντες της Μάλμε επιθυμούν να αγοράσουν τα δικαιώματα του Κροάτη και τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους, την ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εμφανίζονται και αυτοί θετικοί στο ενδεχόμενο της πώλησης.

Ωστόσο σύμφωνα με τους Σουηδούς το μοναδικό εμπόδιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι το πόσο της μεταγραφής, το οποίο μιας και πλέον ο δανεισμός του Τσόλακ έχει λήξει μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί.

Πλέον την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής των ασπρόμαυρων, Ζοζέ Μπότο ο οποίος αναμένεται να αξιολογήσει τα δεδομένα και να κάνει γνωστές τις προθέσεις των ασπρόμαυρων οι οποίοι για την ώρα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ