Παναθηναϊκός – Έτοιμος για Άρη, εξελίξεις με Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός – Έτοιμος για Άρη, εξελίξεις με Μαουρίσιο

Ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τον Άρη που ακόμη είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30) με τον Άρη για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Πρόκειται ωστόσο για ένα ματς που κανείς δεν ξέρει αν θα πραγματοποιηθεί κανονικά κάτι που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που αναμένονται σήμερα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά κρούσματα.

Ο Παναθηναϊκός χθες ανακοίνωσε άλλα δύο νέα κρούσματα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα τέσσερα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα για να είναι πανέτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Το τριφύλλι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τον Άρη, που είναι και ο βασικός του αντίπαλος για μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στους πράσινους καθώς φαίνεται πως ο Μαουρίσιο έχει πρόταση από την Αλ Αχλί του Κατάρ. Οι Άραβες θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο χαφ χωρίς κόστος, αλλά κάτι τέτοιο δεν συζητά ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο αν οι Άραβες κάνουν μία προσφορά η οποία θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι πως αν παραχωρηθεί ο Μαουρίτσιο θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη αναζητήσει παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ