Έτσι θα παίξει στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Έτσι θα παίξει στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 για Ριζούπολη, εφόσον διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την Τετάρτη (19:30) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Superleague και θέλει να μπει με το… δεξί στο 2022. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς, παρότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθεί ή όχι μιας και ο Απόλλωνας έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες, έχοντας 7 θετικά κρούσματα τα τελευταία 24ωρα.

Παρόλα αυτά, ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία και θα προχωρήσει αναπόφευκτα σε κάποιες αλλαγές μιας και δεν έχει στη διάθεση του τους Αγκιμπού Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ λόγω της απουσίας τους στο Κόπα Άφρικα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 βασικούς για το ματς με τον Απόλλωνα, με τους Μαντί Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα να είναι αυτοί που θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα αντί των συμπατριωτών τους, ενώ «παίζεται» μια θέση ανάμεσα σε Βαλμπουενά, Μπουχαλάκη και ίσως και Τικίνιο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα όπου ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση πριν από το ματς με τον Απόλλωνα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ωστόσο, οι σίγουροι του Μαρτίνς φαίνεται πως είναι ο Βατσλίκ στο τέρμα, με τετράδα στην άμυνα τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Βαλμπουενά, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί, με τους Μασούρα και Ρόνι Λόπες στα φτερά. Η λογική λέει ότι ο Μαρτίνς θα επιλέξει τον κλασικό σχηματισμό του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς, όμως υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να επιλέξει και τον Τικίνιο και τον Ελ Αραμπί και σχηματισμό 4-4-2, κάτι που μέχρι στιγμής πάντως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και στους Κούντε, Ονιεκούρου και Γκάρι Ροντρίγκες, που επίσης είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ