Ο Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ, ο τίτλος και ο Σαββίδης

Ο Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ, ο τίτλος και ο Σαββίδης

O Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στον Ιβάν Σαββίδη, στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και στους λόγους της αποχώρησής του από τη Ζενίτ.

Ο Ζοζέ Μαουρίσιο μίλησε στο μεγάλο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ria Novosti» για όσα ζει φέτος στον ΠΑΟΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αρχικά ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από την καριέρα του στην Ελλάδα και είπε: «Πριν φύγω από τη Ζενίτ δεν είχα την ευκαιρία να παίζω πολύ. Και αν δεν παίζεις για πέντε μήνες, μετά σε ξεχνούν. Στον ΠΑΟΚ αντίθετα παίζω κανονικά, βγάζω 90λεπτα και άρχισα να σκοράρω ξανά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός είναι υπέροχος και η προσαρμογή μου έγινε πολύ γρήγορα. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη και το να ζεις στην Θεσσαλονίκη είναι υπέροχο. Με τον ΠΑΟΚ παλεύουμε για το πρωτάθλημα, η ομάδα είναι πολύ καλή και όλοι οι συμπαίκτες μου, Έλληνες και ξένοι, είναι πολύ καλά παιδιά».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε τι έγινε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε: «Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, καθώς και οι δύο δίναμε την μάχη μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς σκοράραμε ένα γκολ στο τέλος και η απόφαση του διαιτητή, ήταν να το μετρήσει. Στην συνέχεια όμως άλλαξε απόφαση και αυτό είναι κάτι που το βλέπω πρώτη φορά στην καριέρα μου. Μετά στα αποδυτήρια μάθαμε ότι το γκολ σωστά το μέτρησε, καθώς εγώ δεν επηρέαζα την φάση».

Τι ακολούθησε; «Όταν ακυρώθηκε κάποια στιγμή το κανονικό μας γκολ, ο πρόεδρος μας στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Με ρώτησε τι είχε γίνει. Του εξήγησα ότι το γκολ ήταν κανονικό. Όλοι έχουμε κουραστεί με αυτή την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην έδρα μας για να μην παίξει, μετά η ΑΕΚ ήρθε να μας δημιουργήσει πρόβλημα επειδή σκοράραμε ένα κανονικό γκολ. Αυτό είναι λάθος. Είναι σαν να έρχεται ένας φιλοξενούμενος στο σπίτι σου και να συμπεριφέρεται χωρίς σεβασμό. Ο πρόεδρος ήθελε η ομάδα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ζήτησε, δεν έκανε τίποτα άλλο το μεμπτό. Πολλά έχουν ειπωθεί για τον πρόεδρο μας, αλλά είναι όλα λάθος. Είμαι εδώ 8 μήνες πλέον και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Όσο για το ποιο είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ; «Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Δεν γνωρίζω αν είναι ρεκόρ για τον σύλλογο, αλλά μέσα στη σεζόν είχαμε 18 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε δυνατοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα περιμένουμε την απόφαση των δικαστηρίων για να ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια μας…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ