Χωρίς Στάνκοβιτς στη Λαμία η ΑΕΚ (pic)

Χωρίς Στάνκοβιτς στη Λαμία η ΑΕΚ (pic)

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει για τη Λαμία η ΑΕΚ ενώ ούτε ο Αυστριακός τερματοφύλακας θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Λαμία, όπου ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν κατάφερε τελικά να βρεθεί στο 100% μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και έμεινε εκτός, όπως οι τραυματίες Μισελέν και Γαλανόπουλος. Τιμωρημένος σε αυτό το ματς είναι ο Βράνιες ενώ στην Αθήνα έμειναν και οι Τσούμπερ, Ρότα, Μιτάι και Τάνκοβιτς.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Κλεμάν Μισελέν γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Λάτσι, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ