Βασικός ο Καρμπόβνικ με Απόλλωνα – Παίζουν Μανωλάς, Λοβέρα – Μέσα 5 του Ολυμπιακού Β, πολλές απουσίες

Βασικός ο Καρμπόβνικ με Απόλλωνα – Παίζουν Μανωλάς, Λοβέρα – Μέσα 5 του Ολυμπιακού Β, πολλές απουσίες

Τέσσερα κρούσματα και πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός πριν τον Απόλλωνα. Επιστροφές Καρμπόβνικ, Μανωλά, Λοβέρα. Εκτός Σωκράτης, Λαλά, Ρόνι, Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει προβλήματα, αλλά και νέες παρουσίες. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, «στους τελευταίους ελέγχους βρέθηκαν θετικοί τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι αμέσως απομονώθηκαν και ακολουθείται στην περίπτωσή τους όσα αναφέρει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μάξι Λοβέρα, καθώς οι ενέργειες της ΠΑΕ ήταν έγκαιρες και η μπλε κάρτα του εστάλη στην ΕΠΟ, μέσω του συστήματος TMS της FIFA. Μάλιστα, ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Χρόνο συμμετοχής, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα πάρει και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα μετά τις 16 Απριλίου του 2014! Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στην περίπτωση του Ελληνα στόπερ υπήρχε θέμα με την αποστολή της μπλε κάρτας, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συνεννόηση με την Ιταλική Ποσφαιρική Ομοσπονδία και το θέμα λύθηκε αυτές τις ημέρες.

Μία άλλη σημαντική επιστροφή στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ακούει στο όνομα Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο Πολωνός ακραίος μπακ είναι καλά, πλέον, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά θα παίξει κιόλας. Για την ακρίβεια, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεκινήσει βασικός. Καθώς ο Μαρτίνς τον δοκιμάζει όλες αυτές τις ημέρες στο δεξιό άκρο της άμυνας. Και το ίδιο έκανε και σήμερα.

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα και για αυτόν τον λόγο ο Μαρτίνς αποφάσισε να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα και 5 παιδιά από τον Ολυμπιακό Β’. Τα οποία, μάλιστα, βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Πέτρο Μπαγκαλιάνη, τον δεξιό μπακ Νεμάνια Νίκολιτς, τον αμυντικό μέσο Παύλο Μαυρουδή, τον εξτρέμ και αριστερό μπακ Φώτη Κίτσο, και τον επιθετικό Αλγκασίμ Μπα. «Μέσα», βεβαίως, βρίσκονται και οι Σουρλής, Τζολάκης, οι οποίοι ούτως ή άλλως αποτελούν μέλη της πρώτης ομάδας.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κένι Λαλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Ρόνι Λόπες, Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Επίσης, εκτός παραμένει και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός είναι και οι 5 που έχουν αποχωρήσει για να συμμετάσχουν στο Κόπα Αφρικα (Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ