ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming: Η Λαμία παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αφού έρχεται από μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα (2-5-8 φέτος). Τελευταία ήρθε η «λογική» απώλεια (0-1) από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησε και το νικηφόρο 1-0 κόντρα στον Ιωνικό στις 23/12, στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς (1-2) στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο περασμένο έτος για το πρωτάθλημα. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αυξήθηκε στους 11 βαθμούς. Στο Κύπελλο, «κλείδωσε» την πρόκριση κόντρα στην Κηφισιά, αφού αν και το δεύτερο ματς έληξε ισόπαλο με 1-1, είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έδειξε πως προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ προσαρμόζεται θέλοντας και μη στα δεδομένα της πανδημίας με τις απουσίες που αυτή έχει φέρει.

Η αποστολή της ομάδας: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Λάτσι, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 της Τετάρτης.

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Γιαννίκης «Το καθήκον μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στη Γερμανία για τους στόχους του με την Ένωση, αλλά και για
τη συνολική πορεία που έχει μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Εργάζεστε στην χώρα σας εδώ και δυο χρόνια και έχετε προκαλέσει αίσθηση με το επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρώτα επαναφέρατε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη κατηγορία και από τον Οκτώβριο εργάζεστε στην ΑΕΚ. «Ο τρόπος που παίζουμε χαρακτηρίζεται από ακρίβεια, ένταση αλλά και σκεπτικισμό. Η πρόοδος της ομάδας αναγνωρίζεται και εκτιμάται. Το στυλ μου είναι λίγο ασυνήθιστο για την Ελλάδα. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας μου είναι το γρήγορο ποδόσφαιρο κατοχής και το επιθετικό πρέσινγκ».

Θα συγκριθείτε με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, με τον οποίον ολοκληρώσατε μαζί την προπονητική εκπαίδευση πριν από πέντε χρόνια; «Υπάρχουν συγκρίσεις και το θάρρος είναι βασικό στοιχείο και για τους δυο μας. Εγώ προσπαθώ να το κάνω με τον δικό μου τρόπο εδώ και ο Γιούλιαν με τον δικό του τρόπο στο Μόναχο. Εχουμε φιλική σχέση και είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που στέκεται και βάζει την σφραγίδα του στην Μπάγερν. Αυτό ισχύει και για τον προπονητή της Λειψίας, Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος είναι επίσης φίλος μου».

Πόσο συχνά επικοινωνεί μαζί σας και σας ευχαριστεί το αστέρι της Ιντερ, Χακάν Τσαλχάνογλου. Τον βοηθήσατε αρκετά στο πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. «Ο Χακάν δεν χρειάζεται να πει ευχαριστώ. Οταν βλεπόμαστε είναι πάντα θερμός μαζί μου και μου γράφει ωραία μηνύματα. Είμαι χαρούμενος για την πορεία του».

Ποιος Ελληνας έχει ότι χρειάζεται για να γίνει κορυφαίος διεθνής σταρ όπως ο Τσαλχάνογλου; «Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος που αγωνίζεται δανεικός στην Στουτγκάρδη. Πήγε στην Αρσεναλ από τον προηγούμενο σύλλογο που εργαζόμουν, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εχει ωριμάσει και εξελιχθεί από ταλέντο σε έμπειρο άνθρωπο και κορυφαίο επαγγελματία. Ο Μαυροπάνος έχει όλα όσα χρειάζονται για έναν κορυφαίο αμυντικό. Είναι δυνατός, με καλά εκπαιδευμένο σώμα, ταχύτητα και τακτική κατανόηση. Μετά τον πρώην σταρ της Ντόρτμουντ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο Μαυροπάνος είναι ο επόμενος Ελληνας που έχει ότι χρειάζεται ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Μπάγερν Μονάχου ή η Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Γνωρίζετε την Μπουντεσλίγκα από όταν ήσασταν βοηθός στην Ινγκολσταντ. Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα; «Οι οπαδοί είναι θερμοί εδώ, οι νότιοι γενικά είναι λίγο πιο εκρηκτικοί».

Με την ΑΕΚ είστε στη δεύτερη θέση, έντεκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Πιστεύετε ακόμα στον τίτλο; «Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ έχει πάντα φιλοδοξίες. Το καθήκον μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό και να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ευρωπαϊκή μας παρουσία την επόμενη σεζόν».

Κατά προτίμηση στο Champions League με την Μπάγερν του φίλου Γιούλιαν Νάγκελσμαν; «Δεν θα με πείραζε. Ετσι θα μπορούσα επιτέλους να πιω έναν καφέ με τον Γιούλιαν πριν ή μετά το παιχνίδι και να συζητήσουμε. Αλλά ας κάνουμε ένα βήμα την φορά».

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ