«Λύγισε» ο Τσιντώτας μιλώντας για τον Σεραφείδη (vid)

«Λύγισε» ο Τσιντώτας μιλώντας για τον Σεραφείδη (vid)

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στις δηλώσεις του για τον χαμό του Στέλιου Σεραφείδη.

Για τον Στέλιο Σεραφείδη και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν μεταξύ τους μίλησε στην Cosmote TV ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ είπε και το δικό του «ευχαριστώ» στον Σεραφείδη για όσα έμαθε από εκείνον.

Όσα είπε ο Τσιντώτας:

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα γιατί είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Σαν ομάδα οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη μνήμη του. Είμαι σίγουρος ότι θα μας προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Στέλιος ήταν ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι ήταν η ίδια η ΑΕΚ. Έδινε τα πάντα χωρίς να παίρνει σχεδόν τίποτα. Από το πρώτο λεπτό που ξυπνούσε μέχρι τη στιγμή που κοιμόταν, σκεφτόταν την ΑΕΚ και τι θα κάνει για να βοηθήσει την ομάδα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο, να μπει μαζί μας στο νέο γήπεδο και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μας, τι να πω παιδιά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Για τη σχέση που είχαν: «Και κριτική μου έκανε. Και πολλά πράγματα μου τα έλεγε ίσως με λάθος τρόπο, ίσως εγώ τα έπαιρνα με λάθος τρόπο, ήταν ο τρόπος του τέτοιος. Τον ευχαριστώ για όλα γιατί μου έδινε πάντα τέτοια δύναμη και τέτοια αγάπη, που καταλάβαινα στο τέλος της ημέρας ότι όλα αυτά μου τα έλεγε για καλό μου και όχι για να με κάνει χειρότερο ή κακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ