Βελέντζας – «Με τα προβλήματα που είχαμε αυτός ο πόντος είναι σαν νίκη»

Βελέντζας – «Με τα προβλήματα που είχαμε αυτός ο πόντος είναι σαν νίκη»

Ο Λευτέρης Βελέντζας στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του Απόλλωνα, ενώ τόνισε πως ο συγκεκριμένος βαθμος απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, είναι χρυσάφι εν όψει της συνέχειας.

Ο αποδεκατισμένος Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να σταθεί όρθιος απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, και να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό, ξεκινώντας έτσι με θετικό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο έτος.

Μέτα το σφύριγμα της λήξης ο εκτελών χρέη προπονητή – Λευτέρης Βελέντζας, χαρακτήρισε σαν νίκη τον πόντο απέναντι στους ερυθρόλεκους, σημειώνοντας επίσης πως στην συνέχεια της σεζόν η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Με τα προβλήματα που είχαμε, ο πόντος αυτός είναι σα νίκη και ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Τραβάμε ένα γολγοθά, έχουμε τρομερό πρόβλημα τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αρρωστήσει πάρα πολλά παιδιά ποδοσφαιριστές, αρκετοί από το τιμ, υπάλληλοι, και το κακό για εμάς είναι ότι το πρόβλημα πηγαίνει στα σπίτια μας, στις οικογένειες μας και διαιωνίζεται και έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ευχομαι να περάσει γιατί τραβάμε μεγάλη ταλαιπωρία, σήμερα έπαιξαν παιδιά και από την Κ19. Αυτός ο πόντος είναι χρυσάφι για εμάς. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια» είπε μεταξύ άλλων, στην κάμερα της Cosmote.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ