Μπερτόγλιο – Μετά την ΑΕΚ, στο κόλπο και ο Παναθηναϊκός

Μπερτόγλιο – Μετά την ΑΕΚ, στο κόλπο και ο Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Φακούντο Μπερτόγλιο, όμως δεν «παίζει» μόνη, καθώς στο κόλπο βρίσκεται και το τριφύλλι.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ο 31χρονος κεντρικός χαφ του Άρη πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις, έχει αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και για αυτό τον λόγο ο Άρης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Μπερτόγλιο είναι σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή του Άκη Μάντζιου, οι κίτρινοι θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για το νέο συμβόλαιο, όμως η ΑΕΚ «καραδοκεί» στη γωνία για να κλέψει τον παίκτη, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr. Βλέπετε, στην Ένωση έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Αργεντινό και θέλουν να ενισχυθούν με γνώμονα και το μέλλον. Όμως η περίπτωση του Μπερτόγλιο δεν απασχολεί μόνον εκείνη, αφού και ο Παναθηναϊκός είναι στο κόλπο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 31χρονου και το τριφύλλι να παρακολουθεί κι αυτό με τη σειρά του τις εξελίξεις.

Το γεγονός ότι ο Άρης θέλει να τον ανανεώσει και η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτηση του δείχνουν τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που κινηθεί για να τον κάνει δικό του. Όμως η υπόθεση Μαουρίτσιο έχουν αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να βγουν στην αγορά για κεντρικό χαφ. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή πρόταση από την Αλ Αχλί για να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ τον Γενάρη, όμως το τριφύλλι ήταν ξεκάθαρο. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι μετέφεραν στον Μαουρίσιο ότι δεν πρόκειται να παραχωρηθεί στην ομάδα από το Κατάρ χωρίς αντίτιμο, για αυτό και δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο, έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε θέση… επιφυλακής και είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Εκτός αυτού όμως στο στρατόπεδο του τριφυλλιού έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Μπερτόγλιο και παρακολουθούν την πορεία του εδώ και καιρό. Ο Γιοβάνοβιτς αναμφίβολα θα ήθελε έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά στην ομάδα, ενώ όπως και η ΑΕΚ έτσι και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει άμεσα. Εξάλλου μιλάμε για έναν από τους πιο σταθερούς και μεστούς ποδοσφαιριστές στη Superleague. Έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά στον Άρη και μετράει 50 εμφανίσεις, 8 γκολ και 10 ασίστ με την κίτρινη φανέλα. Η κατάληξη της υπόθεσης Μπερτόγλιο είναι ακόμη άγνωστη, όμως το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία του Άρη για νέο συμβόλαιο και το «βλέμμα» ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στον 31χρονο κεντρικό χαφ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ