Η εντολή Μελισσανίδη για τη μορφή του Σεραφείδη στον πυλώνα της «Αγιά Σοφιάς»

Η εντολή Μελισσανίδη για τη μορφή του Σεραφείδη στον πυλώνα της «Αγιά Σοφιάς»

Η κατάσταση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη, επίσπευσε το έργο με τη μορφή του στον πυλώνα του νέου γηπέδου.

Ο χαμός του Στέλιου Σεραφέιδη βύθισε στο πένθος την κιτρινόμαυρη οικογένεια και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενας άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην ΑΕΚ, με τη μορφή του να παραμένει ζωντανή σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «Αγιά Σοφιάς».

Μάλιστα, το έργο με τις τέσσερις μορφές στους πυλώνες του γηπέδου, ήταν προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί λίγο πριν τα εγκαίνια. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη επίσπευσε τις διαδικασίες.

Όταν ενημερώθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την υγεία του παλαιμάχου της Ένωσης, έδωσε αμέσως εντολή να προχωρήσει το σχέδιο με τους πυλώνες. Ήθελε πάση θυσία ο Σεραφείδης να προλάβει να δει τη μορφή του μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η εντολή προς τους αρμοδίους ήταν «δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου».

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ξεκίνησε η κατασκευή, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να σχολιάζει πως «μακάρι ο μεγάλος Σεραφειδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ