Ο Ελ Αραμπί, η… Ναντ και η αλήθεια

Ο Ελ Αραμπί, η… Ναντ και η αλήθεια

Το δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας για τον Ελ Αραμπί και το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Ναντ για τον Μαροκινό επιθετικό.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί «πουλάει». Το όνομα του κάνει «γκελ» σε πολλές ομάδες και είναι απόλυτα λογικό, αφού πρόκειται για έναν σπουδαίο επιθετικό. Ενας «μπόμπερ» που ξέρει να… ανατινάζει τα αντίπαλα δίχτυα και να χαρίζει στις ομάδες του μεγάλες νίκες, προκρίσεις και φυσικά τίτλους. Το έχουμε διαπιστώσει από πρώτο χέρι τα τελευταία χρόνια, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό επιθετικό να έχει 69 γκολ (15 ασίστ) σε 125 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο έμπειρος στράικερ βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του (30/6/2022), με τις δύο πλευρές, ωστόσο, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο Αφρικανός επιθετικός να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι. Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφήνει το ελεύθερο σε ιστοσελίδες στο εξωτερικό να μπλέξουν τον Ελ Αραμπί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτά τα σενάρια δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη, σε γαλλική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportune.fr ανέφερε ότι ο Ελ Αραμπί θα μπορούσε να εξεταστεί από τους ανθρώπους της Ναντ, για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ράνταλ Κόλο Μουάνι.

Ο 23χρονος, ο οποίος φέτος έχει 7 γκολ και 3 ασίστ σε 19 παιχνίδια, έχει μπει επίσης στο τελευταίο 6άμηνο του συμβολαίου του με τη Ναντ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τα Καναρίνια. Θα μείνει ελεύθερος και θα επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Η γαλλική ιστοσελίδα ανάφερε μια σειρά επιθετικών, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στο τελευταίο 6άμηνο του συμβολαίου τους και θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Μουάνι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος όμως σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι πολύ ακριβός για την Ναντ. Ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι από την ιστοσελίδα κυρίως λόγω επειδή είχε περάσει και στο παρελθόν από τη Γαλλία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Καέν.

Σε 76 συμμετοχές με τα χρώματα της Ναντ είχε 28 γκολ και 13 ασίστ. «Στη λίστα θα μπορούσαμε να προσθέσουν επίσης μερικούς επιθετικούς από το εξωτερικό, οι οποίοι, όμως, είναι αρκετά ακριβοί για τη Ναντ. Τον Γιασίν Μπραχίμ και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο πρώτος αγωνίζεται στο Κατάρ και ο δεύτερος στην Ελλάδα», αναφέρουν οι Γάλλοι. Δεν αναφέρουν ότι ο Μαροκινός του Ολυμπιακού ενδιαφέρει την Ναντ, αλλά θα μπορούσε να είναι ένας από τους παίκτες που ενδεχομένως να κοίταζαν στη γαλλική ομάδα, αν και είναι αρκετά ακριβός για τα δεδομένα της γαλλικής ομάδας.

Για την ιστορία, η λίστα της εν λόγω ιστοσελίδας περιλαμβάνει επίσης τους Γουάμπι Καζρί (Σεντ Ετιέν), Αρνολντ Νόρντιν (επίσης της Σεντ Ετιέν), Στεφάν Μπαχόκεν (Ανζέ), Λις Μουσέ (Σέφιλντ) και Οπα Νγκουέτ (Μετς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ