Παναθηναϊκός – Στροφή σε Βόλο με στόχο το νικηφόρο σερί

Παναθηναϊκός – Στροφή σε Βόλο με στόχο το νικηφόρο σερί

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με τον Βόλο (9/1, 17:15) με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Σε… γνώριμα μέρη ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» θα μεταβεί στον Βόλο για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες, προκειμένου να «κονταροχτυπηθεί» με την τοπική ομάδα για την 17η αγωνιστική της Superleague (9/1, 17:15).

Οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί πρόσφατα ξανά στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λαμία, όπου επικράτησαν με 3-1, αλλά και για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο (0-0), όπου «σφράγισαν» την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μετά τη χθεσινή και χαλαρή προπόνηση έπειτα από τη νίκη επί του Άρη στη Λεωφόρο (2-0), η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρχίζει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής, με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι, μετρώντας τρία συνεχόμενα «τρίποντα». Και σκοπός της ομάδας είναι να συνεχιστεί η αγωνιστική άνοδος και να βάλει ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι της αυτή την αγωνιστική.

Ο Γιοβάνοβιτς θα καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα για το ματς της Κυριακής βάσει των διαθέσιμων επιλογών. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ