Με προστευτική μπότα ο Μπουχαλάκης – Τα ματς που χάνει

Με προστευτική μπότα ο Μπουχαλάκης – Τα ματς που χάνει

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εμφανίστηκε με μπότα στου Ρέντη σήμερα λόγω του προβλήματος στον τάρσο και έτσι αναμένεται να χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια. που σημαίνει πως τίθεται νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Χειρότερος από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά, είναι τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σήμερα στου Ρέντη με ειδική προστατευτική μπότα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ταρσό από το βράδυ της Τετάρτης και έτσι αναμένεται να απουσιάσει από τα τρία επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν καποια επίσημη πληροφόρηση για το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως θα χάσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως και τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, οι Λαλά, Λόπες και Ανδρούτσος αναμένεται να είναι κανονικά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ