Superleague – Αναβλήθηκε το Άρης – Ατρόμητος

Superleague – Αναβλήθηκε το Άρης – Ατρόμητος

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο για την 17η αγωνιστική της Superleague, λόγω κρουσμάτων κορωνοιού. Το ίδιο συνέβη και για το παιχνίδι Παναιτωλικός - Λαμία.

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή (9/1, 15:00) αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Ατρομήτου δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν και στις δύο ομάδες.

Η διοργάνωτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα που κατατέθηκε, ενώ θυμίζουμε πως στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι Περιστεριώτες μαζί με άλλες τρεις ομάδες της Λίγκας επιθυμούσαν τη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που δεν έβρισκε όμως σύμφωνη την Cosmote TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ