Η Original 21 καλεί τον κόσμο σε συμβολική διαμαρτυρία πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η Original 21 καλεί τον κόσμο σε συμβολική διαμαρτυρία πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούν τον κόσμο σε συμβολική διαμαρτυρία πριν το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, με αφορμή τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας.

Συμβολική διαμαρτυρία στη Νέα Φιλαδέλφεια διοργανώνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ την Κυριακή (9/1) λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 17η αγωνιστική της Superleague με αφορμή τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ αποφάσισε να μην διαχωρίσει κανέναν από τους φιλάθλους της και έτσι το ντέρμπι των Δικεφάλων θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η Original 21 κάλεσε όλο τον κόσμο και όχι μόνο τους υποστηρικτές της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη σας να διαχειριστείτε την κρίση της πανδημίας, τα γελοία μέτρα που κατά καιρούς ανακοινώνετε και εσείς οι ίδιοι δεν τηρείτε, τα 50.000 κρούσματα ημερησίως, ειναι μερικοί απο τους λόγους που καλούμε σε συμβολική διαμαρτυρία την Κυριακή πρίν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην πλατεία Πατριάρχου στην Ν.Φιλαδέλφεια και ώρα 17.00 όλους τους ΕΝΩΣΙΤΕΣ αλλά και όλο τον απλό κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας, όλους αυτούς που νιώθουν την αδικία των νέων μέτρων στο πετσί τους, όλους αυτούς που νιώθουν φυλακισμένοι σε μια κατά τ’άλλα ελεύθερη κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ