Παναθηναϊκός – Επέστρεψε ο Χατζηγιοβάνης, όλα ανοιχτά για Βόλο

Παναθηναϊκός – Επέστρεψε ο Χατζηγιοβάνης, όλα ανοιχτά για Βόλο

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προπονήθηκε κανονικά σήμερα και το Σάββατο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει αν τον πάρει στην αποστολή για το ματς με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Βόλο για την 17η αγωνιστική της Superleague και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες για τους πράσινους.

Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός έχει και ένα ευχάριστο από τη σημερινή προπόνηση, καθώς είδε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και να προπονείται, όμως η συμμετοχή του για το ματς κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Ο Έλληνας εξτρέμ των Πράσινων, τις τελευταίες μέρες δεν προπονούνταν με την ομάδα, όντας ένα απ’ τα προβλήματα για τον Σέρβο τεχνικό. Γι’ αυτό και έμεινε εκτός αποστολής στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη. Πλέον είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, που θα αποφασίσει αν θα τον έχει στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς.

Το γεγονός ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον προπονητή των πράσινων που θα αποφασίσει μετά την τελευταία προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ