Απίστευτοι ισχυρισμοί Τομανέ – «Στον Παναιτωλικό μας έβαζαν να πλένουμε τα εσώρουχά μας»

Απίστευτοι ισχυρισμοί Τομανέ – «Στον Παναιτωλικό μας έβαζαν να πλένουμε τα εσώρουχά μας»

Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε στο Αγρίνιο, με συνθήκες που όπως ο ίδιος τονίζει, δεν άρμοζαν σε επαγγελματική ομάδα.

Με τα χειρότερα λόγια για τον Παναιτωλικό και για τα όσα βίωσε στην ολιγόμηνη παρουσία του στην Ελλάδα μίλησε ο Τομανέ. Ο 30χρονος Πορτογάλος που πέρασε για ένα εξάμηνο από την ομάδα του Αγρινίου, τη σεζόν 2016-17, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «expresso.pt» της πατρίδας του και τα όσα περιγράφει, αν μη τι άλλο, προκαλούν αλγεινή εντύπωση.

Ο Τομανέ τονίζει μεταξύ άλλων πως ο Παναιτωλικός δεν πλήρωνε ποτέ στην ώρα του ενώ αποκάλυψε πως κάποιες φορές έπλεναν οι ίδιοι οι παίκτες τα ρούχα τους αφού δεν το έκαναν οι άνθρωποι που (θα έπρεπε να) ήταν υπεύθυνοι από την ομάδα. Ο Πορτογάλος άσος αποκάλυψε πως πριν πάει στον Παναιτωλικό, δεν είχε πάρει και τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα μιλώντας με ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν ήδη εκεί

Ο Κριστιάνο ο οποίος ήταν ήδη μερικούς μήνες στην ομάδα, είχε προϊδεάσει τον Τομανέ λέγοντάς του όπως ο ίδιος αναφέρει πως «Αυτή η ομάδα δεν είναι αυτό που νομίζεις». Κάτι που όπως παραδέχεται ο ποδοσφαιριστής της Σαμσουνσπόρ πλέον, διαπίστωσε σύντομα, τόσο όσον αφορά στις συνθήκες όσο και στους στόχους που είχε ο σύλλογος.

«Πληρώθηκα ληξιπρόθεσμα, δεν ήταν επαγγελματίες. Έγιναν πράγματα, ακόμα και με τα ρούχα μας που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Όπως ότι έπρεπε να πλύνουμε τα εσώρουχά μας επειδή η ομάδα αρνήθηκε να το κάνει. Και δεν μιλάμε για τα προσωπικά μας ρούχα, αλλά για αυτά της ομάδας, για την προπόνηση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τομανέ, σχετικά με τη συμπεριφορά της ομάδας προς τους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ