Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον Γκρότε

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τον Γκρότε

Την πρόσληψη του Γερμανού Μάρκο Γκρότε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε το Σάββατο (8/1) ο Απόλλων Σμύρνης, που το to10.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει.

Μετά το διαζύγιο με τον Τζιανλούκα Φέστα ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε άμεσα στην πρόσληψη νέου τεχνικού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το10.gr πρώτο είχε αποκαλύψει για την συμφωνία μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Μάρκο Γκρότε, καθώς η  «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήθελε να βρει έναν προπονητή που να έχει τα χαρακτηριστικά όπως, ο Αργύργης Γιαννίκης και ο Ηρακλής Μεταξάς που αμφότεροι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατέληξαν στον 49χρονο Γερμανό τεχνικό Μάρκο Γκρότε, οποίος έχει έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και την Όσναμπρικ, ενώ ως παίκτης έχει αγωνιστεί στις Μπρεμερχάφεν, Όλντεμπουργκ και στην δεύτερη ομάδα του Αμβούργου.

Ο Γερμανός τεχνικός γίνεται ο τρίτος άνθρωπος μετά τους κ.κ. Πετράκη και Φέστα που τη φετινή σεζόν θα αναλάβει την ομάδα της Ριζούπολης, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης: 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Marco Grote. Γεννημένος στη Βρέμη, στις 11 Οκτωβρίου 1972, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε Μπρεμερχάφεν, Όλντενμπουργκ και Αμβούργο (Β’). Αγωνιζόταν ως αμυντικός. Ως προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και στην Όσναμπρικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ