ΠΑΟΚ : Οι Αζέροι θέλουν, ο Ενρίκε δεν «ψήνεται»

ΠΑΟΚ : Οι Αζέροι θέλουν, ο Ενρίκε δεν «ψήνεται»

Η διοίκηση της Καραμπάγκ θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μην είναι και τόσο ζεστός στην παραμονή του στο Αζερμπαϊτζάν.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το Αζερμπαϊτζάν που θέλουν την διοίκηση της Καραμπάγκ, το καλοκαίρι να καταθέτει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, για την αγορά του Πέδρο Ενρίκε.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός στους Αζέρους και έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει τα 5 εκατ. €, θα επιστρέψει το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη. Αν η ομάδα από το Μπακού προσφέρει τα χρήματα που ζητάει ο δικέφαλος τότε θα κάνει δικό της τον Ενρίκε. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την Καραμπάγκ για να επαναφέρει στις τάξεις της τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Όπως λένε από τον ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους όχι μόνο για τον Ενρίκε, αλλά για οποιονδήποτε παίκτη. Πάντως δεν δείχνει να «ψήνεται» ο Βραζιλιάνος να ξανά επιστρέψει μετά το καλοκαίρι και πάλι στο Αζερμπαϊτζάν καθώς θέλει να πάρει μια ευκαιρία από τους Θεσσαλονικείς και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει και να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ