ΑΕΚ – Αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση χαφ

ΑΕΚ – Αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση χαφ

Ο χρόνος πιέζει και η ΑΕΚ αναμένεται να «σπρώξει» περισσότερο τις προσπάθειες της για την απόκτηση ενός χαφ.

«Καυτό» εξακολουθεί να είναι το ζήτημα της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Με τον χρόνο να πιέζει, καθώς έχουν περάσει ήδη οι πρώτες δέκα ημέρες του Γενάρη, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται πλέον να ανεβάσουν στροφές και να ψάξουν πιο εντατικά.

Στην Ένωση έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις μέσων, με το όνομα του Ντανίλο Μπαρμπόσα της Νις να είναι αυτή τη στιγμή αυτό που έχει ακουστεί περισσότερο. Οι Γάλλοι ωστόσο έχουν μεγάλες απαιτήσεις και προς το παρόν η περίπτωση αυτή μοιάζει «απαγορευτική».

Ωστόσο, στην ΑΕΚ φαίνεται να έχουν βρει και άλλη μία πολύ καλή περίπτωση η οποία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει συζητήσει με τους Κονέ και Παπαδημητρίου και έχουν αποφασίσει από κοινού πως τη δεδομένη στιγμή, η απόκτηση ενός χαφ είναι αναγκαία για την ομάδα, με την ΑΕΚ να στοχεύει στην προσθήκη ενός παίκτη που είτε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι (ώστε να μην έχει υψηλό κόστος η μεταγραφή), είτε κάποιου με δανεισμό ως το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ