Μάλμε για Τσόλακ – «Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται»

Μάλμε για Τσόλακ – «Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται»

Oι άνθρωποι της Μάλμε ξεκαθαρίζουν πως το θέμα του Άντόνιο Τσόλακ δεν έχει κλείσει και οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται.

Η Μάλμε ενδιαφέρεται ξανά για την επιστροφή του Αντόνιο Τσολακ στη Σουηδία και όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρκετό δρόμο μπροστά της.

Το σίγουρο είναι, πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε θέση ισχύος και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει εκπτώσεις στα «θέλω» του, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πώς η εξαιρετική χρονιά που έκανε ο Kροάτης με τη Μάλμε μπορούν να φέρουν περισσότερες αξιόλογες προτάσεις, ενώ έτσι κι αλλιώς τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βέβαια, η Μάλμε δεν το βάζει κάτω και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Αντρέας Γκέοργκσον, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον 27χρονο επιθετικό. Ο Γκέοργκσον ανέφερε πόσοι μάλλον θέλει να επαναφέρει στις τάξεις της τον Τσολάκ ωστόσο όμως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντρέας Γκέοργκσον: 

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις πληροφορίες που προκύπτουν, είναι μια διαπραγματευτική κατάσταση με τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να φέρουμε τον Τσόλακ πίσω. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες σε αυτή τη θέση όμως. Έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς στην ομάδα και δεν στεκόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Δεν στεκόμαστε στην διαπραγμάτευση με τον Τσόλακ, ούτε για οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Ο Τσόλακ ήταν ένα σημαντικό μέρος της ομάδας μας. Εμείς βελτιωθήκαμε μαζί του και εκείνος μαζί μας. Παράλληλα, πρέπει να δούμε και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Δεν έχει κλείσει η πόρτα για τον Τσόλακ, πάντως».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ