Τέλος ο Φράνκο Σολδάνο – Νέες επαφές ο Ολυμπιακός, ποια ομάδα τον ζήτησε

Τέλος ο Φράνκο Σολδάνο – Νέες επαφές ο Ολυμπιακός, ποια ομάδα τον ζήτησε

Ο Φράνκο Σολδάνο δεν κατάφερε να στεριώσει στη Φουενλαμπράδα, ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και η Αργεντινή τον... καλεί.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Φράνκο Σολδάνο, καθώς ο δανεισμός του στην Φουενλαμπράνδα ολοκληρώθηκε και ο Αργεντινός επιθετικός καλείται πλέον να βρει την επόμενη ποδοσφαιριστή του στέγη, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο 27χρονος στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή και από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στην ισπανική ομάδα, θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Φράνκο Σολδάνο παραχωρήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Φουενλαμπράνδα, η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αλλά με τις εμφανίσεις που έκανε δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρέπει να παραμείνει και για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο 27χρονος έπαιξε σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα της Φουενλαμπράνδα, έχοντας 1 γκολ σε 713 λεπτά συμμετοχής.  Η περιπέτειά του στην Ιβηρική Χερσόνησο ολοκληρώθηκε άδοξα και πλέον βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτόν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, η Ατλέτικο Τουκουμάν ενδιαφέρεται για τον Φράνκο Σολδάνο και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τονίζουν  ότι οι δύο ομάδες είναι σε προχωρημένες επαφές, με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Τουκουμάν να βλέπουν στο πρόσωπο του Φράνκο Σολδάνο τον επιθετικό που θα αντικαταστήσει τον Κριστιάν Μενέντεζ, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός πριν την Φουενλαμπράνδα είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία είχε σκοράρει 5 γκολ σε 51 παιχνίδια, ενώ με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είχε πετύχει 1 γκολ και είχε μοιράσει 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ