«Βόμβα» από τη Βραζιλία – «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λούκας Σίλβα»

«Βόμβα» από τη Βραζιλία – «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λούκας Σίλβα»

Οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον χαφ της Γκρέμιο.

Στο… μπλοκάκι του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Λούκας Σίλβα!

Οπως αναφέρουν στη Βραζιλία, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδιαφέρεται για τον 28χρονο παίκτη που αγωνίζεται στη Γκρέμιο.

Οι «πράσινοι» έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να έχουν καταθέσει κάποια πρόταση στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ο Σίλβα αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8, ενώ διακρίνεται για το μακρινό του σουτ, αλλά και την τεχνική του κατάρτιση. Οπως τονίζει η έγκυρη ιστοσελίδα tntsport, ο Παναθηναϊκός δεν… παίζει μόνος του, καθώς ο 28χρονος παίκτης έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες.

Το βιογραφικό του Σίλβα είναι αρκετά… πλούσιο, καθώς έχει αγωνιστεί και στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Με τους Μερένχες κατέγραψε 9 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει και από τη Γαλλία, όπου και αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ.

Στην Γκρέμιο βρίσκεται από τον Γενάρη του 2020, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 96 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με τον υποβιβασμό της Γκρέμιο στη δεύτερη κατηγορία της χώρας να καθιστά πιο εύκολη τη… φυγή του.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωσή του και μένει να φανεί αν θα κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτησή του από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ