ΟΦΗ – Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΦΗ – Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Superleague, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, προετοιμάζεται ο ΟΦΗ, με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει τον Χουάν Νέιρα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, τη στιγμή που οι Στάικος και Μεγιάδο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Εκτός προπόνησης έμεινε για ακόμη μία ημέρα ο Αμπντούλ Βάις, όπως φυσικά και ο Ντεβίς Επασί ο οποίος βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με το Καμερούν.

H ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με ασκήσεις τεχνικής πάσας, τακτικής και τελικό παιχνίδι συνεχίστηκε σήμερα (10/1) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/1, 17:15).

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Juan Neira, με τους Πασχάλη Στάικο και Miguel Mellado να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από την προπόνηση απουσίασε για μια ακόμη ημέρα ο Abdul Weiss, αλλά και ο Devis Epassy, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του με την Εθνική Καμερούν.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (11/1), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ