Ατρόμητος – Σε προχωρημένες επαφές με τον Ραμόν Αζέζ (vids)

Ατρόμητος – Σε προχωρημένες επαφές με τον Ραμόν Αζέζ (vids)

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ραμόν Αζέζ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τη μεταγραφή του Νιγηριανού μέσου.

Ο Ατρόμητος μετά την ανακοίνωση του νέου του προπονητή, Κρις Κόλμαν, έχει ξεκινήσει να ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για παίκτες ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες επιθυμούν την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και όπως όλα δείχνουν έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ραμόν Αζέζ.

Πρόκειται για έναν 29χρονο Νιγηριάνό μέσο, ο οποίος έχει εμπειρία από τα ισπανικά γήπεδα, καθώς έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπως η Αλμερία, η Λούγκο, η Καρταχένα και η Γρανάδα, από την οποία μάλιστα έχει μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι.

Κυνηγά την υπόθεση ο Ατρόμητος

Προς το παρόν δεν έχει βρει κάποια ομάδα και ο Ατρόμητος θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη περίπτωση και να τον φέρει στην Ελλάδα. Έτσι οι Περιστεριώτες θα εντείνουν τις προσπάθειές τους με στόχο να τον φέρουν στη χώρα μας μέσα στην επόμενη εβδομάδα ώστε να υπογράψει και να ενσωματωθεί άμεσα στον σύλλογο.

Στην καριέρα του δεν έχει φύγει από την Ισπανία, έχοντας καταγράψει συνολικά από τη σεζόν 2013/14 όπου και έγινε επαγγελματίας, 272 συμμετοχές, σκοράροντας 15 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ