Προετοιμάζεται για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Προετοιμάζεται για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (12/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό.

Στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι «αιωνίων» από σήμερα ο Παναθηναϊκός, που αρχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (12/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του «τριφυλλιού» επιστρέφουν στις προπονήσεις και αφοσιώνονται στο ερχόμενο ματς με τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να είναι έτοιμοι στο 100%.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να παρουσιάσει την ομάδα του βελτιωμένη και γι’ αυτό θα δουλέψει σε όλους τους τομείς, ενώ θα δείξει στους παίκτες του και θα αναλύσει τα λάθη που έγιναν στον Βόλο, όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 3-1.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο, που τη Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενω στις προπονήσεις θα μπει και ο Καρλίτος και θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, σήμερα ή αύριο αναμένεται να προπονηθεί και ο Χουάνκαρ για να είναι εξίσου έτοιμος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του 59χρονου προπονητή για την ενδεκάδα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Σάντσες θα είναι απών, λόγω της αποβολής του στο πρόσφατο παιχνίδι στον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ