Πίρσμαν – Δεν προπονήθηκε και πιέζει για τη μεταγραφή

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Βέλγο να μην λαμβάνει μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνηση του στον Άρη, καθώς ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και περιμένει την θετική απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 31χρονος Βέλγος αριστερός αμυντικός έχει κάνει γνωστή στην ομάδα της Ηπείρου την επιθυμία του να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και βρίσκεται σε αναμονή για την τελική συμφωνία των δύο συλλόγων.

Το συμβόλαιο του Μάρβιν Πίρσμαν ολοκληρώνεται το πρόσεχες καλοκαίρι, ωστόσο ο Άρης θέλει να τον αποκτήσει από τώρα πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα, με τις υπάρχουσες πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 80 χιλιάδων ευρώ, αλλά από την πλευρά τους οι Γιαννιώτες φέρεται να θέλουν το λιγότερο 100.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή τους.

Μάλιστα, ο Βέλγος αμυντικός απουσίαζε από την προπόνηση της Τετάρτης, βέβαια η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Πίρσμαν ταλαιπωρείται από ίωση και για αυτό το λόγο δεν έδωσε το παρών. Τώρα αν αληθεύει αυτό θα φανεί και από το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από