ΠΑΟΚ – Ευχήθηκε στον Αουγκούστο για τα γενέθλιά του

ΠΑΟΚ – Ευχήθηκε στον Αουγκούστο για τα γενέθλιά του

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κλείνει σήμερα τα 25 του χρόνια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές μέσα από ένα όμορφο αφιέρωμα.

Δεν ξέχασε τα γενέθλια του Ντόουγκλας Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε τις δικές της ευχές στον Βραζιλιάνο μέσο του Δικεφάλου, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25 χρόνια, κάνοντάς του μάλιστα σχετικό αφιέρωμα.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Ντόουγκλας Αουγούστο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Πέρασε από όλη την εκπαιδευτική διαδικασία φτάνοντας μέχρι την Κ20 των Καριόκας κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2015, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της με 15 γκολ. Την ίδια περίοδο ήρθε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ήδη προπονήσεις.

Άμεσα έγινε βασικό μέλος και ξεχώρισε με το ταλέντο του, ενώ παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Βραζιλίας Κ20. Το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Φλουμινένσε.

Στον Δικέφαλο ο Βραζιλιάνος μέσος μετράει 70 συμμετοχές, με έξι γκολ και επτά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ