Φιλίπε Σοάρες – Αυτός είναι ο εκλεκτός του Μπότο από την Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ

Φιλίπε Σοάρες – Αυτός είναι ο εκλεκτός του Μπότο από την Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ

Ο Μπότο θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικό από την Πορτογαλία.

Μετά την απόκτηση του Ζόαν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία νέας μεταγραφικής προσθήκης.

Ο… εκλεκτός του Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Πορτογαλία και ακούει στο όνομα, Φιλίπε Σοάρες. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας θέλει να φέρει στους «ασπρόμαυρους» τον μεσοεπιθετικό της Μορεϊρένσε.

Στόχος του Μπότο είναι η απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι φυσικά, που έχει συμφωνηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη. 

Μια τέτοια περίπτωση λοιπόν είναι και ο Φιλίπε Σοάρες, που βγάζει το… ψωμί του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη Μορεϊρένσε. Η ηλικία και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, κουμπώνουν άρτια στα «θέλω» των «ασπρόμαυρων». Πρόκειται για box-to-box» χαφ, που μπορεί να συνδέσει την άμυνα με την επίθεση και τον Μάιο θα συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του.

Ο Μπότο γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Πορτογαλίας, ενώ έχει ήδη κάνει τη σχετική προεργασία για την απόκτηση του Σοάρες.

Σε ηλικία 9 ετών, ο Σοάρες ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και το 2018 μετακόμισε στην Εστορίλ. Μετά από ένα χρόνο, πήρε τον… δρόμο για τη Μορεϊρένσε, όπου και αποκτήθηκε αντί 1.700.000 ευρώ.

Την εφετινή σεζόν έχει καταγράψει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπότο έχει… κυκλώσει την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Μορεϊρένσε και προσπαθεί να τον βάλει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τον Σοάρες εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ