ΟΦΗ – «Μπήκαν» οι Μεγιάδο, Μαρινάκης εν όψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – «Μπήκαν» οι Μεγιάδο, Μαρινάκης εν όψει ΠΑΟΚ

Οι Νίκος Μαρινάκης και Μιγκέλ Μεγιάδο τέθηκαν ξανά στα πλάνα του Νίκο Νιόπλια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ(15/1).

Με δύο πολύ σημαντικές επιστροφές ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα του ΟΦΗ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ(15/1) για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Ο τεχνικός των Κρητικών Νίκος Νιόπλιας μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Νίκου Μαρινάκη, και Μιγκέλ Μεγιάδο που εξίτισαν την τιμωρία τους. Το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στο απουσιολόγιο της ομάδας είναι του Επασί ο οποίος βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα με την εθνική  Καμερούν, ενώ ο Σωτηρίου συμμετείχε για μια ακόμη μέρα στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι οι Κρητικοί παρέμειναν στην Αθήνα μετά το παιχνίδι τον Απόλλωνα και θα ταξιδέψουν σήμερα το απόγευμα (18:30) για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού (15/1) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η 23άδα του ΟΦΗ: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Nabi, van Duinen, Βούρος, Durmishaj, Gallegos, Toral, Selimovic.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ