Ο… διαφορετικός Τσούμπα Άκπομ (vid)

Ο… διαφορετικός Τσούμπα Άκπομ (vid)

Ο Άγγλος φορ μιλάει για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, την καριέρα του, αλλά και τα όνειρα που κάνει για τον γιο του.

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Τσούμπα Άκπομ στη διαδικτυακή εκπομπή «Baller Talk» στο YouTube, με τον Άγγλο επιθετικό να μιλά για τη φόρμα που ξαναβρήκε στον ΠΑΟΚ, για την οικογένειά του, αλλά και για τον γιο του που του άλλαξε τη ζωή.

Οσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για το σερί στο σκοράρισμα: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για έναν επιθετικό από το να σκοράρει. Έχω βρει την φόρμα μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το ότι είναι μακριά από την οικογένειά του: «Είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Είμαι μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου, είναι κάτι που το συνηθίζεις με τον καιρό. Πρέπει να σκύβεις το κεφάλι, αυτή είναι η θυσία που πρέπει να κάνουμε. Είναι κάτι που το απολαμβάνω πλέον, έχω τον προσωπικό μου χώρο για να κάνω τα δικά μου πράγματα».

Για το ότι έγινε πατέρας και πόσο τον άλλαξε αυτό: «Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα πλέον. Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια. Το κίνητρο που σου δίνει είναι απίστευτο, σε εκτοξεύει. Πλέον υπάρχει ένας άνθρωπος για τον οποίο παίζω, παίζω και παλεύω να του προσφέρω όσα μπορώ, παίζω για να τον ταΐσω, για τη δική του ζωή. Μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό δεν υπάρχει».

Για το αν θα έκανε τον γιο του ποδοσφαιριστή: «Δεν έχει άλλη επιλογή (σ.σ. γέλια). Ελπίζω να του αρέσει. Θα βλέπει τον πατέρα του να παίζει όλη την ώρα. Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν με υποχρέωσε να παίξω ποδόσφαιρο, οπότε το ίδιο θα κάνω για τον γιο μου. Δεν θέλω να τον υποχρεώσω να γίνει ποδοσφαιριστής. Αν του αρέσει, τότε θα είμαι χαρούμενος, αλλά θα κάνει ό,τι θέλει εκείνος να κάνει στη ζωή του».

Για το ποδοσφαιρικό του ταξίδι μέχρι τώρα: «Είναι μακρύ το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία, όταν πέρασα από δοκιμαστικά σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ, προτού υπογράψω στην Άρσεναλ. Εκεί πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Ακολούθησαν πάρα πολλοί δανεισμοί. Στη συνέχεια, πήγα στον ΠΑΟΚ που είχα πολλές επιτυχίες, ακολούθησε η επιστροφή στην Αγγλία για την Μίντλεσμπρο και μετά ξανά στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μακρύ ταξίδι αλλά το απολαμβάνω».

Για τις επιτυχίες του με τον ΠΑΟΚ: «Όπως λέω πάντα, ανεξάρτητα σε ποιο πρωτάθλημα παίζεις, οι επιτυχίες είναι πάντα ένα επίτευγμα και δεν πρέπει να το παίρνουμε ως δεδομένο. Υπήρξα ευλογημένος και πολύ τυχερός που αγωνίστηκα σε επιτυχημένες ομάδες. Έχω νοοτροπία νικητή. Κατέκτησα ένα αήττητο νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και είχα και εγώ την συμβολή μου σε αυτό. Είναι πάντα ωραίο το συναίσθημα να κερδίζεις κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ