Προτό – «Με θυμούνται από το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, πήγα να πεθάνω από ένα μπαλάκι του γκολφ»

Προτό – «Με θυμούνται από το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, πήγα να πεθάνω από ένα μπαλάκι του γκολφ»

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ατύχημα που είχε όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Ο Σίλβιο Προτό, που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό στο παρελθόν, θυμήθηκε τους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα αλλά και ένα ατύχημα που λίγο έλλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην γκολκίπερ των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του στη Le Soir αναφέρθηκε τόσο στη θητεία του στο λιμάνι αλλά και στην Άντερλεχτ, τονίζοντας ότι όλοι τον θυμούνται από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Champions League. Από εκεί και πέρα ο πρώην τερματοφύλακας των Πειραιωτών μίλησε για το ατύχημα που είχε όταν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο στο γκολφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Βέλγιο:

Για τη θητεία του στην Άντερλεχτ και τα ματς του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα: «Δεν θυμούνται πολλοί το πέρασμά μου από την Άντερλεχτ. Όλοι θυμούνται όταν έπαιξα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα. Για μένα πάντως οι πιο ωραίες εμπειρίες που είχαν ποδοσφαιρικά ήταν ο Ολυμπιακός και η Λάτσιο. Οι πιο ωραίες που έχω να θυμάμαι μαζί με την Οστάνδη».

Για το ατύχημα που είχε όταν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο: «Έναν μήνα αφότου σταμάτησα από τη Λάτσιο κόντεψα να πεθάνω από ένα μπαλάκι του γκολφ. Με χτύπησε ένα μπαλάκι του γκολφ στον κρόταφο και εάν το χτύπημα ήταν λίγο πιο εκεί δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας μιλάω. Άγγιξα τον θάνατο και αυτό με έκανε να σκεφτώ. Είπα στον εαυτό μου ‘οκ έχεις χρήματα αλλά δεν γίνεται να χάνεις τα βασικά. Να χάνεις τη ζωή’. Ήδη λόγω της καριέρας μου είχα αφήσει τόσα πράγματα που δεν είχα κάνει στη ζωή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ