«Ντου» του ΠΑΟΚ για Τιάγκο Ντάντας – Επίσημη πρόταση στην Τοντέλα

«Ντου» του ΠΑΟΚ για Τιάγκο Ντάντας – Επίσημη πρόταση στην Τοντέλα

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημη κίνηση για τον Τιάγκο Ντάντας της Τοντέλα. Δανεισμό με οψιόν αγοράς του 21χρονου χαφ θέλει ο Ζοσέ Μπότο.

Παρότι το πρώτο δεκαήμερο ήταν σχετικά ήρεμο, ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει σηκώσει μανίκια και να είναι πολύ ενεργός μέσα στον Γενάρη, ετοιμάζοντας ένα μεταγραφικό ντεμαράζ που έχει… άρωμα Ζοσέ Μπότο.

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ζοάν Σάστρε από τη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού και το δυνατό «μπάσιμο» που έχει γίνει για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Φιλίπε Σοάρες, ο Δικέφαλος του Βορρά «χτυπάει» την πόρτα ακόμα ενός Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Ντάντας της Τοντέλα! Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα για την απόκτηση του. Μία πρόταση που έχει να κάνει με έναν εξάμηνο δανεισμό έως το καλοκαίρι και μία οψιόν αγοράς του, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

Ο Πορτογάλος μοιάζει να έχει αναλάβει και τη συγκεκριμένη υπόθεση, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην πατρίδα του και τους ποδοσφαιριστές της. Ποιος είναι ωστόσο ο Ντάντας; Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που είναι προϊόν της Μπενφίκα, όπου και ανήκουν τα δικαιώματα του.

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2000, αγωνίζεται στον άξονα ως επιτελικός μέσος, που του… αρέσει να παίρνει μέτρα και στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ο 21χρονος έχει ήδη αρκετές παραστάσεις, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπάγερν, η οποία πάντως δεν προχώρησε στην αγορά του.

Με τους Βαυαρούς μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, έχοντας φορέσει συνολικά δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας και επτά της δεύτερης.

Φέτος μετράει με την Τοντέλα 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ με την πρώτη ομάδα της Μπενφίκα σε όλα του τα χρόνια εκεί, έχει αγωνιστεί συνολικά μόλις μία φορά.

Ο ίδιος ο Ντάντας έχει ζητήσει την επιστροφή του στους «αετούς» και τη διακοπή του δανεισμού του στην Τοντέλα, ώστε να μετακομίσει αμέσως στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ.

Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση της Τοντέλα στην οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή ως δανεικός. Όπως και να’ χει, ο Μπότο έχει ήδη σηκώσει μανίκια και κάνει αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι, καθώς έχει στρέψει το βλέμμα του ολοκληρωτικά προς την Ιβηρική Χερσόνησο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ