Σλίβκα – «Παραμείναμε συγκεντρωμένοι, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Σλίβκα – «Παραμείναμε συγκεντρωμένοι, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Ο Βικίντας Σλίβκα μετά την αναμέτρηση με τον Άρη τόνισε πως ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάζεται απόλυτα συγκεντρωμένος στους αγώνες με τις μεγαλύτερες ομάδες.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχηθξκε ισόπαλος με 0-0 με τον Άρη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης Βικίντας Σλίβκα στις δηλώσεις του ανέφερε πως πως ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάζεται απόλυτα συγκεντρωμένος στους αγώνες με τις μεγαλύτερες ομάδες και γι’ αυτό ανταπεξέρχεται των συνθηκών, ωστόσο δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την ισοπαλία με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βικίντας Σλίβκα: 

Αναφορικά με την εμφάνιση του Απόλλων κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και αν αποτελεί θέμα συγκέντρωσης: «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί αλλά μάλλον ναι, είναι θέμα συγκέντρωσης».

Σχετικά με την εμφάνιση του και τις εντολές του προπονητή: «Βασικά έκανε ότι με είπε ο προπονητής, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής μας ζήτησε να πιέσουμε και να μην περιμένουμε πίσω, να μην δίνουμε μέτρα στον Άρη και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω σήμερα».

Για το αν οι εμφανίσεις του Απόλλων και τη συνέχεια: «Είμαι αισιόδοξος, πάντα πρέπει να είσαι αισιόδοξος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ